Scroll Top
PODROBNOSTI O RAZSTAVLJAVCU

ALPE - PANON d.o.o.

McDonald’s je ena najbolj prepoznavnih blagovnih znamk v svetu in pri nas, ki je postala sinonim za hitro in kakovostno postrežbo hrane in pijače. Od konca leta 1993, ko smo na Čopovi ulici v Ljubljani odprli našo prvo restavracijo, smo se razvili v največje slovensko gostinsko podjetje. Danes ima McDonald’s po vsej Sloveniji že 23 restavracij, več kot 1500 zaposleni ter vsak dan postrežemo več kot 30.000 zadovoljnih gostov.

Iskani profili: Ponujamo fleksibilen delovni čas, dinamično timsko delo, nagrajevanje najboljših in možnost napredovanja, ob vsem tem ne pozabimo na redno in dobro plačilo. Zagrabite priložnost za nove izkušnje pri delu in v odnosih z ljudmi.

Naziv delovnega mesta

ŠTUDENTSKO DELO

Naše osnovno vodilo je razvijati nadarjene in zveste ljudi, ki nam pomagajo vzdrževati naša štiri temeljna načela: kakovost izdelkov, hitra in prijazna postrežba, čisto in prijetno okolje in primerne cene.

Informacije o delovnem mestu

Št. mest: 20
Zahtevana izobrazba: /
Želena znanja: /

Kontaktne informacije

Kontaktna oseba: Maja Šibič
Kontakt za informacije: +386 5 9689 805

Mladim zagotavljamo neposreden stik z delodajalci, ki nudijo štipendije, praktična usposabljanja, projektno delo, študentsko delo ali prvo zaposlitev.

Kontaktni podatki

© Copyright 2023 Proevent d.o.o.

Ste prepričani, da želite zavrniti najboljšo ponudbo?