Scroll Top
PODROBNOSTI O RAZSTAVLJAVCU

DON DON d.o.o.

Podjetje Don Don je svojo pot začelo leta 1994 v Metliki kot družinsko podjetje, ki je cvrlo krofe in drugo sladko pecivo. Leta 2003 se je razširilo na Hrvaško, od leta 2008 pa postalo vodilno pekovsko podjetje v Srbiji. Skupina Don Don ima v lasti prepoznavni blagovni znamki Pekarna Grosuplje in Tvojih 5 minut, danes pa posluje v Sloveniji, Srbiji, Bosni in Hercegovini, Črni Gori, Bolgariji, Romuniji in na Hrvaškem.

Glavne dejavnosti podjetja: Glavna dejavnost podjetja je proizvodnja kruha, svežega peciva in slaščic. Prodajni program skupine Don Don obsega sveži kruh, pekovsko pecivo, fino pecivo, cvrto pecivo, posebne vrste kruha in peciva s podaljšanim rokom trajanja, paleto izdelkov za dopeko na prodajnem mestu in druge zamrznjene izdelke.

Iskani profili: K sodelovanju vabimo različne profile živilske stroke. S srednješolsko izobrazbo iščemo peke, z izobrazbo diplomirani inženir živilske tehnologije pa razvojne tehnologe, proizvodne tehnologe in tehnologe kakovosti. Našim novim sodelavcem nudimo temeljita uvajanja z mentorji, vsem zaposlenim pa redna izobraževanja za potrebe dela. Znotraj našega sistema omogočamo napredovanje ter karierni in osebnostni razvoj.

Naziv delovnega mesta

Razvojni/proizvodni tehnolog

Nudimo prakse študentom, ki jih zanima delo v živilstvu, seznanili se bodo z delovanjem živilske proizvodnje (proizvodnja kruha in pekovskega peciva) ter spoznali delo razvojnega in proizvodnega tehnologa.

Informacije o delovnem mestu

Št. mest: 3
Zahtevana izobrazba: Študent živilske tehnologije
Želena znanja: Poznavanje živilske tehnologije.

Kontaktne informacije

Kontaktna oseba: Tjaša Snoj
Kontakt za informacije: 051 208 545

Mladim zagotavljamo neposreden stik z delodajalci, ki nudijo štipendije, praktična usposabljanja, projektno delo, študentsko delo ali prvo zaposlitev.

Kontaktni podatki

© Copyright 2023 Proevent d.o.o.

Ste prepričani, da želite zavrniti najboljšo ponudbo?