Scroll Top

ZAKAJ MORATE OBISKATI MOJO PRVO ZAPOSLITEV?
PREDSTAVITE SE DELODAJALCEM KOT PERSPEKTIVEN (BODOČI) MLADI TALENT.
Priložnost kliče!
SPOZNAJTE DELODAJALCE
Spoznajte delodajalce, ki iščejo mlade talente (vas 🙂 ), morda je med njimi tisti, ki vas bo navdušil in boste ravno pri njih postali strokovnjaki na svojem področju.
SPOZNAJTE SE S TRGOM DELA
Nikoli ni prezgodaj, da spoznate delovanje trga dela in se nanj pripravite. Zaposlitveni postopki bodo z novimi izkušnjami stekli hitreje, ko bo čas za to.
OPRAVITE ZAPOSLITVENE RAZGOVORE
Ni lahko priti do zaposlitvenega intervjuja, še posebno, če ste začetnik in nimate veliko delovnih izkušenj. Na sejmu pa so podjetja tam zato, da vas spoznajo.
IZKORISTITE SVOJ ČAS
V dveh dneh boste lahko spoznali veliko potencialnih delodajalcev in pri njih celo opravili kratke razgovore. Pomislite, koliko časa bi sicer potrebovali za to.
POVEZOVANJE IN INFORMIRANJE
Pridobite potrebne informacije za čimbolj uspešen vstop na trg dela. Izpilite svoj življenjepis in naberite kilometrino na razgovorih za zaposlitev.
PRIDOBITE MOTIVACIJO IN SAMOZAVEST
Pridobite še kako potrebno motivacijo in samozavest za uspešen prestop iz izobraževalnega sistema v aktivno skupino prebivalstva.
PREVERITE PRILOŽNOSTI ZA ZAPOSLITEV, ŠTIPENDIRANJE IN PRIPRAVNIŠTVO!
VSTOPITE NA TRG DELA SAMOZAVESTNI IN ODLOČNI.
POKLICNO SVETOVANJE
Spoznajte poklice prihodnosti in si olajšajte izbiro poklicne poti.
PREDSTAVITEV PODJETIJ
Spoznajte odlične delodajalce, ki zagotavljajo produktivno delovno okolje za mlade zaposlene.
HITRI RAZGOVORI
Opravite hitre razgovore z delodajalci; izkoristite to odlično vajo za vstop na trg dela in mogoče celo ujamete novo zaposlitev.
PRILOŽNOSTI ZAPOSLOVANJA
Preverite ponudbo štipendij, praks in celo zaposlitev, kjer lahko začnete svojo uspešno karierno pot.
MOJA PRVA ZAPOSLITEV V ŠTEVILKAH
ŠTevilke z leta 2024, ki bodo letos še višje
0
Let
0
Podjetij
0
+
Kariernih priložnosti
0
*
Obiskovalcev

*Skupaj s sejmom Informativa

Sponzorji in podporniki 2024
PODPORNIK PRIREDITVE
Medijski partner
Medijski sponzorji
Organizator
PRIJAVA ZA RAZSTAVLJAVCE
Pomagajte mladim, da vstopijo na trg dela samozavestni in odločni.
POGOSTA VPRAŠANJA
SPODAJ LAHKO NAJDETE ODGOVORE NA POGOSTA VPRAŠANJA.
Moja prva zaposlitev poteka vzporedno s sejmom Informativa, ki ga obiščejo učenci 8. in 9. razredov osnovnih šol skupaj s starši oz. skrbniki, pa tudi dijaki zaključnih letnikov srednjih šol. Ciljno pa sklop Moja prva zaposlitev obiščejo tudi študentje, ki zaključujejo študij, ter motivirani mladi iskalci prve zaposlitve, ki si želijo zgraditi uspešno poslovno kariero.
Osnovna predstavitev je tipsko opremljen razstavni prostor v velikosti 4m2, ki ga seveda glede na vaše želje in potrebe lahko nadgradite v večji predstavitveni prostor po dogovoru. Z večjim prostorom in premišljenim nastopom boste pritegnili pozornost še večih obiskovalcev!

V okviru sejma bo postavljena predavalnica, ki bo poleg uporabnih predavanj o iskanju zaposlitve in pripravi na prvo zaposlitev namenjen zanimivim predstavitvam poklicev, karier ali delodajalcev.

Mladim zagotavljamo neposreden stik z delodajalci, ki nudijo štipendije, praktična usposabljanja, projektno delo, študentsko delo ali prvo zaposlitev.

Kontaktni podatki

© Copyright 2024 Proevent d.o.o.

Ste prepričani, da želite zavrniti najboljšo ponudbo?