Scroll Top
PODROBNOSTI O RAZSTAVLJAVCU

Lek, član skupine Sandoz

Lek, član skupine Sandoz, je prva in najstarejša farmacevtska družba v Sloveniji, kjer razvijamo, izdelujemo in tržimo učinkovita, varna ter kakovostna generična in podobna biološka zdravila, namenjena bolnikom po vsem svetu. Pri delu nas vodijo visoki etični standardi in inovativno razmišljanje naših vrhunskih strokovnjakov. Z več kot 3700 sodelavci dejavno soustvarjamo slovenski, evropski in svetovni razvojno-raziskovalni prostor. Odgovorno nosimo naziv najuglednejšega delodajalca v Sloveniji.

V Leku, članu skupine Sandoz, razvijamo, proizvajamo in tržimo generična in podobna biološka zdravila.

Zaposlujemo naslednje profile:

V Leku ponujamo pester nabor različnih možnosti zaposlitve v proizvodnji, razvoju zdravil in podpornih funkcijah. Z nami se lahko povežete za opravljanje strokovne prakse ali pridobitev kadrovske štipendije https://lek.si/sl/zaposlitev/prakse-in-stipendije/. Sodelujete lahko z nami pri pisanju zaključnih del ali opravljanju študentskega dela. Za več informacij o delovnih mest: www.sandoz.com/careers/career-search/?search_api_fulltext=&country%5B%5D=LOC_SI&early_talent=All

Naziv delovnega mesta

Splošna prijava

Na spodnjih povezavah lahko pogledate:

Informacije o delovnem mestu

Št. mest: 17
Zahtevana izobrazba: Zaključena IV., V., VI. ali VII. stopnja
Želena znanja: Iščemo kandidate za razvoj zdravil, proizvajanje zdravil in podporne funkcije.

Kontaktne informacije

Kontaktna oseba: Strateški programi
Kontakt za informacije: (01) 580 21 11

Mladim zagotavljamo neposreden stik z delodajalci, ki nudijo štipendije, praktična usposabljanja, projektno delo, študentsko delo ali prvo zaposlitev.

Kontaktni podatki

© Copyright 2023 Proevent d.o.o.

Ste prepričani, da želite zavrniti najboljšo ponudbo?