Scroll Top
PODROBNOSTI O RAZSTAVLJAVCU

RADENSKA d.o.o.

Radenska je proizvajalec mineralnih vod in brezalkoholnih pijač s tradicijo preko 150. let. Je tudi zgleden delodajalec, ki nudi zaposlitev preko 250 sodelavcem, katerim je skupno odgovorno in zavzeto delo ter dobri medsebojni odnosi. V Radenski že več let delujemo pod okriljem certifikata Družini prijazno podjetje.

Glavna dejavnost Radenske je: proizvodnja vod in mineralnih vod, poznanih pod blagovno znamko Radenska, proizvodnja brezalkoholnih pijač oziroma pijač kot so ORA, Oaza, Pepsi in FunctionALL.

Iskani profili: Radenska kot slovenski zaposlovalec zaposluje nove sodelavce s področja živilskih poklicev, tehničnih poklicev (strojništvo, elektro, računalništvo) ter ekonomskih poklicev kot so poklici prodajnika, računovodje in finančnika. Radenska sodelavcem nudi možnost opravlja praks, razvoj, dobro počutje v delovnem okolju, zdravo delovno okolje in dinamično delo.

Naziv delovnega mesta

vzdrževalec

Opravljanje vseh vzdrževalnih del v proizvodnji (elektro, strojno), sodelovanje pri načrtovanju in izvajanju remontov, sodelovanje pri vpeljevanju novih tehnologij, učenje vseh potrebnih in novih znanj s področja vzdrževanja relevantne tehnologije.

Informacije o delovnem mestu

Št. mest: 1
Zahtevana izobrazba: Tehnična stroka, elektro , strojno
Želena znanja: Z izobrazbo pridobljena znanja, osnovno znanje angleškega jezika, računalniška znanja

Kontaktne informacije

Kontaktna oseba: Lea Dokl
Kontakt za informacije: 02 520 1022

operater

Delo v proizvodnji, tekoče vzdrževanje tehnološke opreme, opravljanje osnovnih kakovostnih analiz, delo pod pogoji, ki veljajo v živilski industriji (HACCP, WCM)

Informacije o delovnem mestu

Št. mest: 5
Zahtevana izobrazba: IV ali V stopnja kemijske, tehnične ali druge smeri
Želena znanja: Poznavanje principov dela v živilski industriji, željo pridobivanja znanj, vztrajnost, točnost in zavzetost

Kontaktne informacije

Kontaktna oseba: Lea Dokl
Kontakt za informacije: 02 520 1022

prodajni predstavnik

Prodaja izdelkov na terenu, pospeševanje prodaje izdelkov na terenu, skrb za kontakt s kupci v določenem prodajnem kanalu (Horeca, Retail, tuji trgi), priprava prodajne dokumentacije, zaključevanje prodajnih poslov na terenu.

Informacije o delovnem mestu

Št. mest: 2
Zahtevana izobrazba: V. ali VI. stopnja ekonomske smeri
Želena znanja: Prodajne veščine, računalniška znanja, komunikativnost, želja po nadgradnji znanja in razvoju

Kontaktne informacije

Kontaktna oseba: Lea Dokl
Kontakt za informacije: 02 520 1022

Mladim zagotavljamo neposreden stik z delodajalci, ki nudijo štipendije, praktična usposabljanja, projektno delo, študentsko delo ali prvo zaposlitev.

Kontaktni podatki

© Copyright 2023 Proevent d.o.o.

Ste prepričani, da želite zavrniti najboljšo ponudbo?