Scroll Top
PODROBNOSTI O RAZSTAVLJAVCU

ELEKTRO LJUBLJANA, podjetje za distribucijo električne energije, d.d.

V Elektru Ljubljana upravljamo z največjim distribucijskim omrežjem v Sloveniji. Z elektroenergetsko infrastrukturo na kar 6.166 km2 (kar je 30,4 % celotne površine Slovenije) skrbimo, da električna energija učinkovito doseže vsako poslopje v osrednji in jugovzhodni Sloveniji. Naše dejavnosti upravljamo na sedežu uprave v Ljubljani in na petih distribucijskih enotah, kjer skrbimo za brezskrbno uporabo električne energije več kot 350.390 zadovoljnih odjemalcev električne energije.

Storitve, ki jih izvajamo, so: vzdrževanje elektroenergetske infrastrukture in organiziranje dežurne službe; vodenje in obratovanje elektrodistribucijskega omrežja; razvoj, načrtovanje in vlaganje v elektroenergetsko infrastrukturo; priprava in vodenje investicij; spremljanje in ugotavljanje kakovosti oskrbe; izvajanje merjenja električne energije.

Iskalni profili: Vse zainteresirane kandidate, ki jih zanima delo na področju elektroenergetike in IT, vabimo, da svoje prošnje z življenjepisom posredujejo na elektronski naslov: kadrovska.sluzba@elektro-ljubljana.si. Mladim iskalcem nudimo zaposlitev, štipendijo, opravljanje obvezne prakse, študentsko delo ter somentorstva pri diplomskih ali magistrskih delih.

Naziv delovnega mesta

ELEKTROMONTER

Opravljanje elektromonterskih del.

Informacije o delovnem mestu

Št. mest: 20
Zahtevana izobrazba: Elektrikar energetik, elektroinštalater, elektromehanik, elektrikar elektronik, mehatronik operater
Želena znanja: /

Kontaktne informacije
Kontaktna oseba: BARBARA FORTE
Kontakt za informacije: 01/ 230 4171
Mladim zagotavljamo neposreden stik z delodajalci, ki nudijo štipendije, praktična usposabljanja, projektno delo, študentsko delo ali prvo zaposlitev.

Kontaktni podatki

© Copyright 2023 Proevent d.o.o.

Ste prepričani, da želite zavrniti najboljšo ponudbo?