Scroll Top
Seznam sodelujočih 2024
Naslov: Zgornji Brnik 130 D, 4210 Brnik
Kontakt: Nina Varl, Kadrovska služba
Telefon: 04 259 4 000
Spletna stran: www.aviaprime.eu
 

Opis podjetja bo na voljo kmalu.

      

Naslov: Velika pot 20, 5250 Solkan
Kontakt: Ester Karolina Erce, Advansys desk
Telefon: 040 210 616
Spletna stran: www.advansys.si
 

Pri Advansysu se osredotočamo izključno na razvoj naprednih IT sistemov za igralniško industrijo. Smo mednarodno priznano podjetje z 20-letno zgodovino, ki je prisotno v več kot 30 državah po vsem svetu, na 4 celinah in v 12 časovnih pasovih. Advansys sodi med najbolj uspešne razvijalce integriranih rešitev za upravljanje igralnih avtomatov in miz.

OGLED DELOVNIH MEST

Naslov: Dunajska cesta 128a, 1000 Ljubljana
Kontakt: Ana Vesel, strokovna sodelavka v kadrovski službi
Telefon: 01 530 5 137
Spletna stran: www.amzs.si

Sodelujoče organizacije AMZS, Avto Krka, Regia, LPP, Miklavc ter Sekcija predstavljamo poklic kontrolorja tehničnih pregledov. Kontrolor ugotavlja brezhibnost vseh naprav in delov motornega ali priklopnega vozila na preizkuševalni stezi v skladu s točno določenimi postopki na tehničnem pregledu vozila. Kontrolor lahko postaneš z zaključenim srednje tehniškim ali strokovnim izobraževanjem (avtoservisni tehnik, elektrotehnik, elektrotehnik elektronik, elektrotehnik energetik, logistični tehnik, prometni tehnik, strojni tehnik, tehnik mehatronike), z zaključenim mojstrskim izpitom ali višješolskim izobraževanjem ustrezne smeri (avtoservisni inženir, inženir elektroenergetike, inženir elektronike, inženir logistike, inženir mehatronike, inženir strojništva).

         

Naslov: Nizka 21, 3332 Rečica ob Savinji
Naslov: Cankarjeva cesta 16, 1000 Ljubljana
Kontakt: Suzana Kožar, strokovna sodelavka v kadrovski službi
Telefon: 031 798 184
 

Tehnični pregledi za motorna vozila

Naslov: Celovška cesta 160, 1000 Ljubljana
Kontakt: Marko Kamnik, vodja sektorja tehnični pregledi in homologacija vozil
Telefon: 01 582 2 701
Spletna stran: tp.lpp.si
 

Promocija poklica kontrolor tehničnih pregledov vozil.

Naslov: Cankarjeva cesta 16, 1000 Ljubljana
Kontakt: Robert Sever, direktor združenja
Telefon: 041 609 869
Spletna stran: www.gzs.si/zdruzenje_za_promet
 

Predstavitev poklicev kontrolor na tehničnih pregledih.

Naslov: Ulica XIV. divizije 4, 3000 Celje
Kontakt: Helena Pleslič, samostojna strokovna sodelavka
Telefon: 041 777 573
Spletna stran: www.dars.si
 
Z gradnjo, upravljanjem in vzdrževanjem avtocest in hitrih cest povezujemo Slovenijo ter omogočamo našim uporabnikom varno in udobno mobilnost. Pri tem sprejemamo različne ukrepe za zagotavljanje varnosti in čim večje pretočnosti avtocestnega omrežja. Poseben poudarek namenjamo ozaveščanju uporabnikov in širše javnosti o varni in strpni vožnji ter pravočasnemu in rednemu obveščanju o stanju v prometu.
 
 
Naslov: Slovenska cesta 40, 1000 Ljubljana
Opis podjetja bo na voljo kmalu.
Naslov: Slovenska cesta 56, 1000 Ljubljana
Kontakt: Barbara Forte, kadrovska služba
Telefon: 01 230 4 171
 

V Elektru Ljubljana upravljamo z največjim distribucijskim omrežjem v Sloveniji. Z elektroenergetsko infrastrukturo na kar 6.166 km2 (kar je 30,4 % celotne površine Slovenije) skrbimo, da električna energija učinkovito doseže vsako poslopje v osrednji in jugovzhodni Sloveniji. Naše dejavnosti upravljamo na sedežu uprave v Ljubljani in na petih distribucijskih enotah, kjer skrbimo za brezskrbno uporabo električne energije več kot 350.390 zadovoljnih odjemalcev električne energije.

OGLED DELOVNIH MEST

     

Naslov: Gasilska cesta 2, 1290 Grosuplje
Kontakt: Tjaša Snoj, direktorica HR
Telefon: 051 208 545
Spletna stran: www.dondon.si
Podjetje Don Don je svojo pot začelo leta 1994 v Metliki kot družinsko podjetje, ki je cvrlo krofe in drugo sladko pecivo. Leta 2003 se je razširilo na Hrvaško, od leta 2008 pa postalo vodilno pekovsko podjetje v Srbiji. Skupina Don Don ima v lasti prepoznavni blagovni znamki Pekarna Grosuplje in Tvojih 5 minut, danes pa posluje v Sloveniji, Srbiji, Bosni in Hercegovini, Črni Gori, Bolgariji, Romuniji in na Hrvaškem.
 
Naslov: Tovarniška cesta 6a, 5270 Ajdovščina
Kontakt: Anisa Faganelj, Vodja kadrovske službe
Telefon: 05 364 3 900
Spletna stran: www.incomleone.com
 

V podjetju Incom Leone iz Ajdovščine že od leta 1991 razvijamo in proizvajamo sladoled in čokolado. Danes smo največji proizvajalec sladoleda in čokolade v Sloveniji, hkrati pa mednarodno orientirani, saj svoje izdelke izvažamo v že več kot 40 držav po vsem svetu. Prizadevamo si, da postanemo najboljši in najbolj inovativen proizvajalec sladoleda na svetu, s prav posebnim poslanstvom: Skrbjo, da vam “posladkamo življenje”, ne da bi vas moralo skrbeti, ali živite zdravo.

OGLED DELOVNIH MEST

        

Naslov: Tolstojeva 63, 1000 Ljubljana
Kontakt: Teja Stamać, Specialistka korporativnega komuniciranja
Telefon: 041 499 444
Spletna stran: www.l-m.si
 

Ljubljanske mlekarne so vodilna mlekarna v Sloveniji. Kot član mednarodne skupine Lactalis so dolgoročno zavezane h kakovosti in varnosti izdelkov, varnosti in zdravju pri delu ter varovanju okolja. S premišljeno zasnovanimi in uspešnimi blagovnimi znamkami sledijo trendom na trgu in jih tudi sami ustvarjajo. Njihovi zaposleni pridobivajo bogate izkušnje v spodbudnem učnem okolju, so opolnomočeni, motivirani in zavzeti.

OGLED DELOVNIH MEST

     

Naslov: Boračeva 37, 9252 Radenci
Kontakt: Evelina Kotnik Perko, vodja kadrovskega področja
Telefon:  031 622 442
Spletna stran: www.radenska.si
 

Radenska je proizvajalec mineralnih vod in brezalkoholnih pijač s tradicijo preko 150. let. Je tudi zgleden delodajalec, ki nudi zaposlitev preko 250 sodelavcem, katerim je skupno odgovorno in zavzeto delo ter dobri medsebojni odnosi. V Radenski že več let delujemo pod okriljem certifikata Družini prijazno podjetje.

OGLED DELOVNIH MEST

Naslov: Moskovska ulica 1, 1000 Ljubljana
Kontakt: Miha Košir
Telefon: 051 208 160
Spletna stran: www.zito.si/sl/
 
Naslov: Hrvaška ulica 4, 1000 Ljubljana
Kontakt: kadri@gorenje.com,
Spletna stran: www.hisense-europe.com
Hisense Europe je eden od vodilnih proizvajalcev zabavne elektronike in gospodinjskih aparatov v Evropi. Poslovne enote imamo v 27 evropskih državah, ob tem pa še tri proizvodne in štiri R&D centre, kjer dela več kot 10.000 zaposlenih. Pod eno streho združujemo več blagovnih znamk, med njimi so štiri globalne: Hisense, Gorenje, Asko in Toshiba, in več lokalnih blagovnih znamk, vsaka od njih pa nagovarja določen segment potrošnikov in ponuja inovativne rešitve za prijetno bivanje v sodobnem domu.
 
 
Naslov: Zgornji Brnik 400, 4210 Brnik
Kontakt: Patricija Kejžar, Kadrovik specialist
Telefon: 030 703 383
Spletna stran: www.iskra-mehanizmi.si
 

Pozdravljeni, mladi iskalci priložnosti! Iskra Mehanizmi je gonilna sila inovativnih mehanskih rešitev v avtomobilski industriji, zdravstvu in pametnih domovih. Naša vrata so odprta za vse ambiciozne dijake in študente, ki želijo pridobiti praktične izkušnje in razvijati svoje potenciale. Pri nas nudimo kadrovske štipendije za nadarjene posameznike, vajeništva za pridobivanje dragocenih izkušenj, možnost študentskega dela ter opravljanja obvezne prakse, ki omogoča pridobivanje vpogleda v naše poslovanje in razvoj ključnih veščin.

OGLED DELOVNIH MEST

Naslov: Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana
Kontakt: Iris Brili, Koordinatorka štipendijskih programov
Telefon: 040 488 330
Spletna stran: www.asef.net
 

Ameriško-slovenska izobraževalna fundacija (ASEF) je neprofitna dobrodelna organizacija, ki povezuje izobražene slovence po vsem svetu in s štipendijskimi programi ter programi neformalnega izobraževanja nadarjenim mladim omogoča, da razvijejo svoje potenciale v največji možni meri.

Naslov:
Tržaška 2, 1000 Ljubljana, Slovenija
Kontakt: Tamara Nanaja Trani, vodja pisarne

Telefon: 040 126 623
Spletna stran: www.integraledu.si

IntegralEdu je edina pisarna v Sloveniji, ki mladim nudi celostno podporo pri vpisu na študij v tujino. Na voljo imamo karierno svetovanje ter delavnice pisanja motivacijskega pisma in življenjepisa. Pomagamo najti najbolj primerno univerzo zate, kjerkoli v Evropi, Veliki Britaniji, ZDA ali Kanadi. Redno sodelujemo z več kot 300 partnerskimi univerzami. S tabo gremo skozi proces prijave in ti pomagamo pri pripravi celotne dokumentacije. Na voljo imamo tudi pestro paleto jezikovnih tečajev v tujini, za učence in dijake. Vpisujemo tudi na program “Work&Travel in USA”.

         

Naslov: Vojkova 58, 1000 Ljubljana

V Jezikovnem Mestu delujemo učitelji in prevajalci, Slovenci in rojeni govorci. Diplomirali smo iz jezikov, ki jih poučujemo in nekaj časa živeli v tujini. Zelo radi potujemo in bisere tujih kultur in doživetij prinašamo na učne ure. Imamo večletne izkušnje s poučevanjem in prevajanjem. 

OGLED DELOVNIH MEST

Naslov: Dunajska cesta 165, 1000 Ljubljana
Kontakt: Jelena Rajak, senior rekrutorka
Telefon: 01 300 31 00
Spletna stran: www.kariera.si
 

Pri Karieri trdno verjamemo, da se vsaka uspešna zgodba začne z izbiro pravega zaposlenega. Vidimo se kot ustvarjalci mostov, ki povezujejo talente z izjemnimi priložnostmi. S tesnim sodelovanjem s strankami gradimo močne vezi in negujemo okolje, kjer lahko izjemni posamezniki resnično zasijejo ter pokažejo svoje najboljše sposobnosti.

OGLED DELOVNIH MEST

      

Naslov: Verovškova ulica 57, 1526 Ljubljana
Kontakt: Ajda Novak, specialistka strateških programov
Spletna stran: www.lek.si
 

Lek, član skupine Sandoz, je prva in najstarejša farmacevtska družba v Sloveniji, kjer razvijamo, izdelujemo in tržimo učinkovita, varna ter kakovostna generična in podobna biološka zdravila, namenjena bolnikom po vsem svetu. Pri delu nas vodijo visoki etični standardi, inovativno razmišljanje in prebojni dosežki naših vrhunskih strokovnjakov. Z več kot 3700 sodelavci že desetletja dejavno soustvarjamo slovenski, evropski in svetovni razvojno-raziskovalni prostor. Gradimo kulturo odprtega dialoga in ponosno ter odgovorno nosimo naziv najuglednejšega delodajalca v Sloveniji.

OGLED DELOVNIH MEST

   

 
Naslov: Cesta na Bokalce 40, 1000 Ljubljana
Kontakt: Mira Kuhar, kadrovska služba
Telefon: 041 710 396
Spletna stran: www.xxxlesnina.si, www.moemax.si/
 

Lesnina XXXL je že več kot 70 let stalnica v življenju slovenskih kupcev. Toliko let že skrbi za odlično opremljenost slovenskih domov ter uspešno združuje kakovost ponudbe in dostopnost cen. Svetovalci v desetih poslovalnicah po vsej Sloveniji vsak dan zagotavljajo, da prav vsaka stranka najde primeren kos pohištva za svoj dom. Spletna Lesnina pa omogoča varen in hiter nakup kar z domačega kavča. 

OGLED DELOVNIH MEST

 
Naslov: Vincarje 2, 4220 Škofja Loka
Kontakt: Sabina Mohorič, kadrovsko pravna služba
Telefon: 04 511 2 552
Spletna stran: www.lthcastings.com
 

LTH Castings je uspešno slovensko podjetje z več kot 3.500 zaposlenimi v 6 obratih in 3 državah. Odlikuje nas 75-letna tradicija na področju razvoja, litja, obdelave in sestavljanja visoko kompleksnih komponent iz aluminija ter v izdelavi orodij za njihovo proizvodnjo. Sodimo med največje evropske visokotehnološke tlačne livarne, z razvojem in izdelavo prototipov v lastni visokotehnološki orodjarni in z avtomatizirano serijsko proizvodnjo pa smo prva izbira najnaprednejšim podjetjem v avtomobilski industriji. Naše investicije so namenjene v nove tehnologije, avtomatizacijo ter nove projekte povezane predvsem z E-mobilnostjo. Trenutno se v naših proizvodnjah nahaja več kot 100 avtomatiziranih livarskih celic (vključno z največjim tlačno livarskim strojem v JV Evropi s kar 3.500 tonami zapiralne sile) in več kot 200 avtomatiziranih obdelovalnih centrov. V zadnjih letih sistematično vlagamo tudi v vse vidike trajnostnega razvoja, saj smo si v skrbi za naravno okolje zadali cilj, da do leta 2030 postanemo podjetje z nevtralnim ogljičnim odtisom. V LTH Castings pa se lahko pohvalimo tudi z odličnim sodelovanjem z izobraževalnimi ustanovami ter tako tudi z dijaki in študenti. Spadamo med večje slovenske štipenditorje (v šolskem letu 2023/2024 imamo aktivnih več kot 120 štipendistov), aktivni pa smo tudi na področju vajeništva, obveznih praks in študentskega dela. Pri nas se najde mesto za vsakogar, zato ste vabljeni, da nas obiščete na razstavnem prostoru.

OGLED DELOVNIH MEST

    

Naslov: Vilharjeva cesta 46, 1000 Ljubljana
Kontakt: Ksenja Osolnik, vodja marketinga
Telefon: 040 561 337
Spletna stran: www.manpower.si
 

Kadrovska agencija Manpower je na slovenskem trgu prisotna že 30 let. Z leti smo dokazali, da smo zaupanja vreden partner, ki s personaliziranim pristopom pomaga kandidatom pri povezovanju z najuspešnejšimi podjetji na trgu dela. Naša globalna podpora, lokalno strokovno znanje, najvišji standardi kvalitete in etičnost nas vodijo pri ustvarjanju in zagotavljanju inovativnih kadrovskih rešitev, ki pomagajo našim kandidatom pri poklicni rasti in podjetjem pri premagovanju vseh izzivov v spreminjajočem se svetu dela.

OGLED DELOVNIH MEST

         

Naslov: Dunajska 155, 1000 Ljubljana
Kontakt: Maja Šibič, vodja kadrovske službe
Telefon: 041 593 531
Spletna stran: www.mcdonalds.si
 

Našo druščino v Sloveniji združuje več kot 1200 ljudi. Med nami so dijaki, študenti, zaposleni in upokojenci. Tukaj boste našli ne le dobro družbo, ampak tudi dobro plačilo ter neskončne možnosti za osebno in poklicno rast

OGLED DELOVNIH MEST

      

 
Naslov: Dimičeva ulica 16, 1000 Ljubljana
Kontakt: Roman Kolar, Podsekretar
Telefon: 01 230 5 139
Spletna stran: www.postanivojak.si
 

Predstavitev možnosti opravljanja različnih kategorij vojaške službe – poklicno opravljanje vojaške službe, prostovoljno služenje vojaškega roka, pogodbeno opravljanje vojaške službe v rezervni sestavi SV, štipendiranje za delo v SV, vojaški tabori za dijake in študente.

   

 
Naslov: Koroška cesta 1, 4000 Kranj
Kontakt: Manca Uršič Rosas, vodja študentskega servisa
Telefon: 04 202 0 450
Spletna stran: www.mjob.si

Študentski servis Mjob je posrednik med delodajalcem in dijakom oz. študentom. Na naši aplikaciji lahko spremljaš ponudbo aktualnih študentskih del, dobiš kontaktne podatke za prijavo na delo ter naročiš napotnico. Mjob zagotavlja dela za študente in dijake po celotni Sloveniji. Eden izmed glavnih ciljev študentskega servisa je zagotoviti študentu denar v čim krajšem možnem času. Kako delujemo?Raznolika ponudba: Na naši spletni strani lahko pregledate bogato ponudbo aktualnih študentskih del, ki vam omogočajo pridobivanje delovnih izkušenj in zaslužek. Enostavna prijava: Naš sistem je zasnovan tako, da vam omogoča hiter in enostaven dostop do kontaktne informacije delodajalcev. Tako lahko hitro in učinkovito izrazite svoj interes za delo. Napotnice: Po izbiri dela vam izdamo napotnico, ki je ključna za formalizacijo vašega delovnega razmerja s delodajalcem. Izplačila: Ko opravite delo, poskrbimo, da vaše plačilo hitro in varno prispe na vaš bančni račun. Smo neformalni, a hkrati profesionalni. Razumemo, da ste mladi, dinamični in željni novih priložnosti. Zato je naša komunikacija sproščena, vendar vedno usmerjena k zagotavljanju najboljših možnosti za vas.Zakaj izbrati Mjob?- Neformalna, a profesionalna komunikacija- Hitro in zanesljivo izplačilo- Širok nabor delovnih mest- Priročne spletne storitve za iskanje dela. Z Mjob boste vedno korak pred konkurenco. Pridružite se nam in začnite svojo delovno pot danes!

         

Naslov: Verovškova ulica 55, 1000 Ljubljana
Kontakt: Petra Komel Gentilini, Vodja znamke MojeDelo.com v marketingu
Telefon: 051 653 357
Spletna stran: www.mojedelo.com
 

MojeDelo.com je največji in najbolj prepoznaven karierno-zaposlitveni portal v Sloveniji. Je prva (top of mind) izbira uporabnikov, ki so na svoji karierni poti pripravljeni narediti naslednji korak. Kot strokovnega in učinkovitega partnerja pri iskanju novih talentov jih že več kot 19 let prepoznava večina slovenskih podjetij, za katera razvijajo orodja in izobraževanja, ki najbolje odgovarjajo na sodobne izzive upravljanja kadrov in rekrutiranja. S strokovno raziskavo Ugled delodajalca merijo uspešnost vlaganj v znamčenje delodajalca in podeljujejo laskave nazive za najuglednejša podjetja, z virtualnimi hekatoni in kariernimi dogodki MojeDelo.com pa delodajalce uspešno združujejo s pravimi kandidati.

Začenjaš svojo pot na trgu dela, a si se znašel v vrtincu vprašanj o tem, kje in kako začeti? Tvoj potencialni delodajalec pričakuje življenjepis, pa ne veš, kako ga oblikovati? Na srečo so tukaj vrhunski HR-specialisti! Obišči stojnico MojeDelo.com v Dvorani C in pridobi ključne nasvete za uspešen vstop na trg dela.

   

Naslov: Verovškova 57, 1000 Ljubljana
Kontakt: Oddelek za pridobivanje talentov
Telefon: 040 821 037
 

Novartisovo poslanstvo je izboljševanje in podaljševanje življenja ljudi. Naši raziskovalci premikajo meje znanosti in razvijajo nova zdravila za najzahtevnejše zdravstvene izzive. V Sloveniji razvijamo, proizvajamo in tržimo inovativna zdravila. Smo največji ponudnik zdravil na domačem trgu in pomemben partner slovenskega zdravstva. Delujemo na dveh lokacijah – v Ljubljani in Mengšu, z več kot 3.600 zaposlenimi.

OGLED DELOVNIH MEST

         

Naslov: Podpeška cesta 10, 1351 Brezovica pri Ljubljani
Kontakt: Maruša Gorjanc, kadrovik
Telefon: 031 323 525
Spletna stran: www.prigo.si
 

Prigo, d.o.o. je družinsko podjetje na področju vseh storitvenih dejavnosti, potrebnih za tovorna, dostavna in osebna vozila. Kot pooblaščeni serviser svetovno priznanih blagovnih znamk Mercedes Benz, MAN in hladilnih agregatov Thermo King nudimo kvalitetno vzdrževanje in popravila vozil, zagotavljamo servis priklopnih vozil in celotne vulkanizerske storitve. Na področju transporta in logistike nudimo lokalne in mednarodne prevoze pod ponjavami, v hladni verigi ter prevoze plinov.

OGLED DELOVNIH MEST

       

Naslov: Oblakova ulica 5, 3313 Celje
Kontakt: Tea Dobrišek, strokovna sodelavka
Telefon: 03 423 3 690
Spletna stran: www.sb-celje.si
 

Splošna bolnišnica Celje je tretja največja bolnišnica v Sloveniji. Je medregijska bolnišnica, ki opravlja zdravstveno dejavnost na sekundarni ter deloma primarni in terciarni ravni. Edina v Savinjski regiji zagotavlja nepretrgano specialistično pomoč. K njej gravitira do 300.000 prebivalcev širše celjske regije, kar predstavlja med 12 in 15 % slovenske populacije. S svojo dejavnostjo vpliva na dostopnost, kakovost in učinkovitost zdravstvenih storitev v Savinjski regiji in celotni državi.

OGLED DELOVNIH MEST

      

Naslov: Cesta maršala Tita 112, 4270 Jesenice
Kontakt: Sabina Mubi, kadrovska služba
Telefon: 04 586 8 216
Spletna stran: www.sb-je.si
 

Splošna bolnišnica Jesenice smo ljudje. Smo srčni, predani, sočutni, odgovorni, gospodarni. Spoštujemo paciente, njihove svojce in svoje sodelavce. Spodbujamo kakovost, raziskovanje, inovativnost. Cenimo enakost, poštenost, strokovnost. Smo pogumni in jekleni. Verjamemo v zgoraj naštete vrednote in na prvo mesto vedno postavimo pacienta. Če so vam naše vrednote blizu in si želite delati v ekipi motiviranih, odgovornih, prijaznih in timsko usmerjenih sodelavcev vas vabimo, da se nam pridružite. Zaposlujemo kandidate različnih poklicev, predvsem iz področja medicine, zdravstvene nege in kandidate za delo v prehranski službi. Nudimo vam možnost dela z vrhunsko usposobljenimi strokovnjaki, možnosti izobraževanja in izpopolnjevanja ter ugodnosti v okviru certifikata Družini prijazno podjetje. Verjamemo, da se uspešno kariero v zdravstveni dejavnosti lahko začne graditi že zgodaj tudi preko praktičnega dela in pridobivanju izkušenj že v času šolanja, zato smo veseli dijakov ali študentov, ki si želijo okrepiti svoje znanje preko dijaškega ali študentskega dela. Veseli bomo vaše vloge za opravljanje dela, ki jo pošljite na e-naslov: info@sb-je.si ali po pošti: Splošna bolnišnica Jesenice, Cesta maršala Tita 112, 4270 Jesenice. Prav tako ponujamo vsem, ki si želite nadaljevati svojo karierno pot v zdravstvu, možnost kadrovskega štipendiranja (več o aktualnih kadrovskih razpisih si lahko preberete na: https://www.sb-je.si/).

   

Naslov: Dunajska cesta 20, 1000 ljubljana
Kontakt: Romana Preložnik, odnosi z javnostmi
Telefon: 01 434 1 588
Spletna stran: www.srips-rs.si
 

Na stojnici Javnega štipendijskega, razvojnega, invalidskega in preživninskega sklada Republike Slovenije boste našli vse informacije o Zoisovih štipendijah, štipendijah za deficitarne poklice in o Ad futura štipendijah za študijsko mobilnost v tujino.

         

Naslov: Polena 6, 2392 Mežica
Kontakt: Davorin Vončina
Telefon: 031 784 556
 
Družba TAB proizvaja vse vrste svinčeno-kislinskih baterij in li-ionske baterije.
TAB je sinonim za trajne, zmogljive in inovativne baterije za industrijska, osebna in tovorna vozila, kakor tudi za inovativne rešitve shranjevanja energije za sisteme, ki potrebujejo stalno in neprekinjeno oskrbo z energijo. Vsak dan napajamo in poganjamo vozila vodilnih svetovnih blagovnih znamk v avtomobilskem in industrijskem sektorju.
 
 
 
 
Naslov: Škofjeloška cesta 6, 4000 Kranj
Kontakt: Nataša Mrgole, sam.org. izobraževanja
Telefon: 04 206 5 505
Spletna stran: www.trelleborg.com
 

Podjetje Trelleborg Slovenija, d.o.o. temelji na več kot 100-letni lokalni tradiciji gumarstva, hkrati pa je eno od naprednejših, v mednarodni poslovni svet vpetih podjetij pri nas. Smo vodilni svetovni ponudnik rešitev in tehničnih izdelkov iz polimernih materialov, ki zagotavljajo tesnjenje, blaženje in zaščito na kritičnih mestih v zahtevnih okoljih. Osredotočenost na potrebe kupca je ena izmed naših temeljnih vrednot. Zanesljivost storitve in izdelka, prilagodljivost ter inovativnost so zagotovilo za vedno nove priložnosti, ki jih naše izrazito izvozno usmerjeno podjetje uspešno išče na nišnih globanih tržiščih.

OGLED DELOVNIH MEST

      

Naslov: Zaloška 2,1000 Ljubljana
Kontakt: Matevž Šušteršič, vodja kadrovske službe
Telefon: 051 212 720
Spletna stran: www.kclj.si
 

Zaposleni v Univerzitetnem kliničnem centru Ljubljana ponujamo bolnikom in drugim uporabnikom najkakovostnejšo raven zdravstvenih storitev. S svojim znanjem in prizadevanjem zadovoljujemo njihove potrebe ter skrbimo za njihovo zadovoljstvo in dobro počutje. Zaposlenim in študentom v UKC Ljubljana dajemo dostop do takih informacij in dela, ki jim omogočajo dopolnjevanje znanja in osebni strokovni razvoj. Vizija Univerzitetnega kliničnega centra Ljubljana je ostati sodobna zdravstvena ustanova, ki bo po ponudbi in strokovnem znanju na področju medicine enakovredna podobnim ustanovam v razvitem svetu.

OGLED DELOVNIH MEST

         

 
Naslov: Rožna dolina cesta Ix 6, 1000 Ljubljana
Kontakt: Helena Kujundžić Lukaček, svetovalka generalnega direktorja
Telefon: 041 343 488
Spletna stran: www.ess.gov.si
 

Smo ZRSZ – Karierna središča želijo mlade seznaniti z možnostmi nadaljnjega izobraževanja in možnostih zaposlitve po zaključku izobraževanja.

      

Naslov: Predoslje 40a, 4000 Kranj
Kontakt: Žiga Dobrun, vodja sodniškega oddelka
Telefon: +386 51 394 737
Spletna stran: www.nzs.si/sodniki/
 

Nogometni sodnik je ključna oseba na nogometni tekmi, ki zagotavlja pravilno in pošteno izvedbo igre skladno z nogometnimi pravili. Sodnik spremlja in interpretira dogajanje na igrišču, odloča o prekrških, dosodi kazni in skrbi za varnost vseh udeležencev tekme. Delo zahteva dobro fizično pripravljenost in visoko koncentracijo.

OGLED DELOVNIH MEST

     

Mladim zagotavljamo neposreden stik z delodajalci, ki nudijo štipendije, praktična usposabljanja, projektno delo, študentsko delo ali prvo zaposlitev.

Kontaktni podatki

© Copyright 2024 Proevent d.o.o.

Ste prepričani, da želite zavrniti najboljšo ponudbo?