Scroll Top
PODROBNOSTI O RAZSTAVLJAVCU

Kariera, d.o.o.

Pri Karieri trdno verjamemo, da se vsaka uspešna zgodba začne z izbiro pravega zaposlenega. Vidimo se kot ustvarjalci mostov, ki povezujejo talente z izjemnimi priložnostmi. S tesnim sodelovanjem s strankami gradimo močne vezi in negujemo okolje, kjer lahko izjemni posamezniki resnično zasijejo ter pokažejo svoje najboljše sposobnosti.

Naziv delovnega mesta

Različni profili, med drugim primerni tudi za začetnike

Obiščite našo spletno stran in odkrijte številna privlačna delovna mesta, primerna tako za izkušene strokovnjake kot tudi za tiste, ki se šele podajajo na svojo kariero.

Ponujamo raznolika delovna mesta, ki so posebej prilagojena za začetnike, omogočajo učenje in razvoj ter so odlična priložnost za prvo zaposlitev.

Ne glede na vaše izkušnje vam nudimo vrsto možnosti za gradnjo trajne in uspešne kariere. Pridružite se nam in odkrijte svojo pot do profesionalnega uspeha!

Odprta delovna mesta najdete tukaj: https://kariera.si/sl/delovna-mesta/pro

Informacije o delovnem mestu

Št. mest: 100
Zahtevana izobrazba: 1. bolonjska
Želena znanja: Odvisno od vsakega odprtega delovnega mesta. Za vsako delovno mesto najdete zahtevana znanja v objavi. Odprta delovna mesta najdete tukaj: https://kariera.si/sl/delovna-mesta/pro

Kontaktne informacije

Kontaktna oseba: Jelena Rajak
Kontakt za informacije: 01 300 31 00

Mladim zagotavljamo neposreden stik z delodajalci, ki nudijo štipendije, praktična usposabljanja, projektno delo, študentsko delo ali prvo zaposlitev.

Kontaktni podatki

© Copyright 2023 Proevent d.o.o.

Ste prepričani, da želite zavrniti najboljšo ponudbo?