Žito d.o.o.
- Zaloška cesta 2, 1000 Ljubljana
- Lara Dojer
- Kadrovnik
- 031 467 827
Žito sodi s svojim portfeljem prepoznavnih in uveljavljenih blagovnih znamk med vodilna slovenska podjetja v prehrambeni panogi. Blagovne znamke odlikujejo inovativni in visokokakovostni izdelki, narejeni iz najboljših sestavin. Nabor, poleg kruha, pekovskega peciva in zamrznjenih dobrot blagovne znamke Žito, vključuje blagovne znamke riža, testenin in mlevskih izdelkov Zlato polje, čajev 1001 CVET, začimb Maestro, kaš in stročnic Natura, bonbonov Šumi in čokolad ter biskvitnega peciva Gorenjka.
Skupina Žito ima na področju pekarske in mlinarske dejavnosti v Sloveniji največji tržni delež. V enem letu v svojih osmih pekarnah spečemo 24.000 ton kruha in skoraj 7.000 ton pekovskih izdelkov, kupcem pa ponujamo več kot 100 vrst kruha in pekovskega peciva iz kakovostne pšenice.
Naziv delovnega mesta
Razvojni tehnolog in živilski delavec.
Kaj bo vaše delo:
Ustvarjanje inovacij: Razvijali boste nove izdelke in izboljševali obstoječe s pomočjo senzoričnih ocen in izbora vrhunskih surovin.
Eksperimentiranje: Načrtovali in izvajali boste laboratorijske, polindustrijske in obratne poskuse, da dosežete popolnost izdelkov.
Prehod iz ideje v prakso: Uvajali boste nove izdelke v proizvodnjo in skrbeli za uspešno izvedbo prvih/preizkusnih proizvodnih serij.
Skrb za recepture: Upravljali boste recepture izdelkov in zagotavljali njihovo natančnost in skladnost.
Digitalizacija procesov: Ustvarjali in vzdrževali boste SAP matična navodila ter navodila za proizvodnjo.
Podatki in kalkulacije: Pripravljali boste podatke za normativne izračune in kalkulacije v vseh fazah razvoja.
Skladnost in zakonodaja: Spremljali boste zakonske predpise (doma in v tujini), izdelovali deklaracije in validirali aditive skladno z zakonodajo.
Sistemi varnosti hrane: Aktivno boste sodelovali pri implementaciji in vzdrževanju standardov HACCP, IFS in ISO.
Investicije: Prispevali boste k načrtovanju in izvedbi investicij v proizvodne procese.
Postanite del ekipe, kjer ideje postanejo izdelki, ki navdušujejo!
Informacije o delovnem mestu
Št. mest: 3
Zahtevana izobrazba: Živilstvo in prehrana
Kontaktne informacije
Kontaktna oseba: Lara Dojer
Kontakt za informacije: 031 467 827
Želena znanja: Povezovanje teoretičnega in praktičnega znanja o živilstvu, prehrani in varni hrani. Razvoj ustvarjalnosti na strokovnem področju. Spremljanje novosti v stroki z uporabo domače in tuje strokovne literature. Razvijanje odgovornega odnosa do zagotavljanja kakovosti v proizvodnji živil. Sporazumevanje z različnimi deležniki v delovnem procesu na spoštljiv in profesionalen način. Upravljanje informacij, podatkov in vsebin v digitalnih okoljih za podporo delovnim ciljem. Delo v skladu s pravili varnosti in zdravja pri delu. Ravnanje po načelih trajnostnega razvoja.
Kontaktni podatki
- Dunajska cesta 10, 1000 Ljubljana
- Tel: +386 1 300 32 05
- info@mojaprva.si